Ακούστε το ολοκαίνουργιο άλμπουμ των Stavento «Ακόμα Ονειρεύομαι» αποκλειστικά στο Official YouTube Channel τους!stavento youtube cover copy

Ο Μιχάλης συνεχίζει  να ονειρεύεται και αυτή τη φορά τα όνειρα του τον οδήγησαν σε ένα άλμπουμ γεμάτο σημαντικούς φίλους, υπέροχες φωνές, αγάπη, χαρά, σεβασμό αλλά και προβληματισμό και ευαισθησία!


Πέρασαν 11 χρόνια μοναδικής  παρουσίας των Stavento στην ελληνική μουσική σκηνή. Χρόνια με πολλές και πολύ μεγάλες επιτυχίες, πειραματισμούς, συνεργασίες, ρεκόρ, εκπλήξεις… Χρόνια γεμάτα, άλλα εύκολα άλλα δύσκολα,  μέσα στα οποία έχουν ξεπεράσει τα 100.000.000 views στο YouTube και έχουν κάνει περισσότερες από 900 συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό… Χρόνια που κυρίως έδωσαν εμπειρία και γνώση.

STAVENTOakomaoneireuomaiDIGITALcoverFINAL copy

Το 8o  άλμπουμ των Stavento με τίτλο «Ακόμα Ονειρεύομαι» κυκλοφόρησε πριν λίγα λεπτά στο Official YouTube Channel 

Το album αυτό είναι ένα ταξίδι που ξεκινάει πρωί, με άπλετο φως και ολοκληρώνεται βράδυ, με ένα γλυκό σκοτάδι. Και το ταξίδι αποκτά περισσότερη μαγεία, όταν οι συνταξιδιώτες σου είναι φίλοι σαν τους: Γιάννης Πάριος, Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Χατζής, Γιάννης Γιοκαρίνης, Μελίνα Ασλανίδου και Ήβη Αδάμου, φίλοι μοναδικοί που αποτελούν σταθμό στη διαδρομή αυτού του «πλοίου» που λέγεται STAVENTO!

Ακούστε ολόκληρο το καινούργιο Άλμπουμ των Stavento αποκλειστικά από το Official YouTube Channel των Stavento:Source link