Αν σου αρέσουν αυτά τα δύο πασίγνωστα τραγούδια, μάλλον είσαι ψυχοπαθής!Μήπως είσαι ψυχοπαθής; Για τσέκαρε την playlist σου!

Καθένας από εμάς στο άκουσμα της φράσης «αυτός είναι ψυχοπαθής» παθαίνουμε κάποια ταραχή, καθώς εικόνες αμέσως «πλημμυρίζουν» το μυαλό μας με άτομα με ακατανόητη ή επικίνδυνη συμπεριφορά. Άτομα που συνδυάζονται συνήθως με την ταμπέλα «serial killers» ή απειλητικά «τέρατα». Δεν είναι όμως έτσι! Μέσα από έρευνες που έχουν προκύψει, φαίνεται ότι στοιχεία ψυχοπάθειας μπορεί να παρουσιάζει ο γείτονάς σας ή ο συνάδελφός σας. Εδώ έρχεται να «κουμπώσει» και αυτή η ενδιαφέρουσα έρευνα.

Η μουσική έχει συνδεθεί με τις ευεργετικές της ιδιότητες είτε ψυχικές είτε σωματικές. Υπάρχει όμως και η άλλη οπτική περί μουσικής, αυτή που αφορά τα όχι και τόσο θετικά vibes που εκπέμπει.

Έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο της Νέα Υόρκης με δείγμα 200 εθελοντές οι οποίοι άκουσαν 260 διαφορετικά τραγούδια κατέληξε σε εκπληκτικά αποτελέσματα. Τα δύο πιο δημοφιλή τραγούδια σε playlist ατόμων με το υψηλότερο ψυχοπαθητικό level είναι τα…

Κρατηθείτε!

1) Eminem – Lose yourself

Δες το δεύτερο στην επόμενη σελίδα

The post Αν σου αρέσουν αυτά τα δύο πασίγνωστα τραγούδια, μάλλον είσαι ψυχοπαθής! appeared first on Mad TV.Source link