Αποκλειστικό: Το νέο clip της Ελένης Φουρέιρα κυκλοφορεί σε λίγες ώρες και εδώ μπορείς να δεις πρώτος μερικά πλάνα μαζί με πληροφορίεςΗ Βασίλισσα της pop, ανεβαίνει επισήμως στο θρόνο της! Το νέο hit single, της Ελένης Φουρέιρα, «Βασίλισσα», κυκλοφορεί και απολαμβάνει ήδη τη δόξα της επιτυχίας εφόσον ανεβαίνει ταχύτατα προς τον θρόνο και τα charts!


Σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, η «Βασίλισσα» είναι το επίσημο soundtrack της ταινίας Bachelor 2, που κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου.

Λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει επισήμως από την Panik Records, το MAD σου έχει αποκλειστικό υλικό από τα γυρίσματα και το τελικό clip.

Τα γυρίσματα έγιναν μια παγωμένη μέρα στο νεκροταφείο αυτοκινήτων στα Καλύβια. Η Ελένη Φουρέιρα υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου αλλά και της χορογράφου Chali Jennings,  που εμπιστεύεται πάντα για τις εντυπωσιακές της χορογραφίες, ήταν στο σετ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ώστε να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.

Δείτε στην επόμενη σελίδα αποκλειστικά πλάνα από το video clip. 

The post Αποκλειστικό: Το νέο clip της Ελένης Φουρέιρα κυκλοφορεί σε λίγες ώρες και εδώ μπορείς να δεις πρώτος μερικά πλάνα μαζί με πληροφορίες appeared first on Mad TV.Source link