Δέσποινα Αδάμη – Αποκλειστικά | Video Clip


Δέσποινα Αδάμη - Αποκλειστικά

Δέσποινα Αδάμη – Αποκλειστικά | Video Clip

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ”, είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Δέσποινας Αδάμη, που μόλις κυκλοφόρησε από τη Music Liberty. Η μουσική είναι του Αντώνη Τιτάκη, οι στίχοι δικοί της και η ενορχήστρωση έγινε από τον Αρσένη Νάση, ενώ η επιμέλεια παραγωγής έγινε από τον Ηλία Λάκκα στο στούντιο Odeon.

Την τραγουδίστρια γνωρίσαμε μέσα από την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά CD/ EP με τίτλο “Κάνε Με Φωτιά” το 2010 όπως τα: “Με κούρασαν οι αγάπες”, “Κάνε με φωτιά”, Ξαφνιάζομαι”.

Μετά από πολύχρονη ενεργή καλλιτεχνική πορεία και αξιόλογες συνεργασίες, η Δέσποινα Αδάμη ξαναδίνει το παρόν, καταθέτοντας για δεύτερη φορά το δημιουργικό ταλέντο της και την ψυχή της, ως ερμηνεύτρια και στιχουργός ταυτόχρονα.

Έτσι, μετά από τη λαϊκή ρούμπα “ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΩ” που πέρυσι έκλεψε τις εντυπώσεις, πάλι σε δικούς της στίχους κ ερμηνεία, έρχεται φέτος ένα άλλο δυναμικό χορευτικό – λαϊκό τραγούδι, το “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ” !!!

Το Video clipτου τραγουδιού, είναι η έκπληξη που κλέβει κυριολεκτικά τις εντυπώσεις. Όμορφες, ζωντανές εικόνες, ωραία χρώματα, έξυπνο story, concept, πετυχημένη σκηνοθεσία κ μοντάζ, συνθέτουν ένα χαρούμενο, νεανικό, βίντεο, με ανατρεπτικό φινάλε !!!

Σ΄ αυτό η Δέσποινα Αδάμη ξεδιπλώνει κι άλλες πτυχές της καλλιτεχνικής της προσωπικότητας, αφού έχει συμμετάσχει στη δημιουργία του κλιπ: έχει γράψει το σενάριο, σκηνοθετεί κ μας δείχνει το υποκριτικό της ταλέντο, υποδυόμενη την ηρωϊδα.

Βρείτε μας στο Facebook

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Ράδιο Μελωδία 102,4 (www.radiomelodia.gr)

The post Δέσποινα Αδάμη – Αποκλειστικά | Video Clip appeared first on Μελωδία 102.4.



Source link