Δείτε τον Δημήτρη Κοντόπουλο να τραγουδάει για πρώτη φορά – Η εμφάνιση στην τηλεόραση της ΡωσίαςΔημήτρη Κοντόπουλο να τραγουδάει

 

Tο “New wave festival” πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Σότσι της Ρωσίας και είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μουσικής στην Ευρώπη. Χωρίζεται σε 3 διαγωνιστικές μέρες, όπου μια 11μελής επιτροπή αποφασίζει τον νικητή, και σε 4 θεματικές βραδιές ενώ μεταδίδεται ζωντανά από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Από τη σκηνή του έχουν περάσει σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως ο StingRobbie WilliamsRicky Martin, ο Eros Ramazzotti, ο Andrea Bocelli ενώ από το διαγωνιστικό μέρος έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής της πρώην Σοβιετικής Ένωσης όπως ο Sergey Lazarev (κέρδισε το φεστιβάλ το 2002) , ο Dima Bilan (είχε βγει 4ος το 2002), η Jamala (κέρδισε το φεστιβάλ το 2009) και άλλοι.

Ο Έλληνας συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος είναι εδώ και 3 χρόνια μέλος της κριτικής επιτροπής, καθώς είναι γνωστό ότι τα τραγούδια του γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στην πρώην Σοβιετική Ένωση. 


Φέτος όμως ήταν η χρόνια που εμφανίστηκε για πρώτη φορά και στην σκηνή ερμηνεύοντας μαζί με τον Φιλίπ Κιρκόροφ το τραγούδι του «Είναι στιγμές».

Δείτε την θερμή υποδοχή του κοινού σε βίντεο του oikotimes.com:

Instagram Photo

Η συνεργασία επί σκηνής μεταξύ του Έλληνα συνθέτη και του Ρώσου τραγουδιστή μεταδόθηκε και από τη ρωσική τηλεόραση. Δείτε την ερμηνεία τους:

Στο τέλος της ερμηνείας τους ο Ρώσος σούπερ σταρ απευθύνθηκε στο κοινό μιλώντας με θερμά λόγια για τον Έλληνα συνθέτη και τη χώρα μας λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο Δημήτρης είναι ένας εξαιρετικός μουσικός, ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος με αμέτρητες επιτυχίες στην Ρωσία, ενώ έρχεται από μια πανέμορφη χώρα την Ελλάδα με την οποία μας συνδέουν στενοί δεσμοί φιλίας. Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα πάρα πολύ να ακουστεί η ελληνική γλώσσα στην σκηνή αυτού του φεστιβάλ, και ενώ ξέρω ότι είναι ένας εξαιρετικά χαμηλών τόνων άνθρωπος τον πίεσα πάρα πολύ να εμφανιστεί μαζί μου απόψε εδώ για να ερμηνεύσουμε αυτό το πανέμορφο τραγούδι του το οποίο και θα κυκλοφορήσει σύντομα».

 

 

The post Δείτε τον Δημήτρη Κοντόπουλο να τραγουδάει για πρώτη φορά – Η εμφάνιση στην τηλεόραση της Ρωσίας appeared first on Mad TV.Source link