Δημήτρης Περιπάνος – Γιορτάζω απόψε | movie Clip


Δημήτρης Περιπάνος - Γιορτάζω απόψε

Δημήτρης Περιπάνος – Γιορτάζω απόψε | Movie

Μας συστήθηκε με το «Ξαναγύρισες» δια χειρός Γρήγορη Βαξαβανέλη και Άγγελου Ανδρεάτου. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε και άλλες επιτυχίες όπως το «Ερωτευμένος Σαν Τρελός» στο οποίο συνεργάστηκε με το δίδυμο των επιτυχιών Αντώνης Τσακιρέλης και Αλέξανδρος Ελευθεριάδης. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το «Ανάθεμα Την Ώρα» ένα τραγούδι που είχε την υπογραφή της Σοφίας Αργυροπούλου και της Μαρίτα Ρόσση το οποίο αγαπήθηκε από το κοινό.

Σήμερα, ο Δημήτρης Περιπάνος επιστρέφει με το «Γιορτάζω Απόψε«. Πρόκειται για ένα κομμάτι που υπογράφει ο ίδιος ο Δημήτρης και όπως πολλά άλλα που έχει γράψει και ερμηνεύσει αναμένεται και αυτό με την σειρά του να προσθέτει στις επιτυχίες του Δημήτρη που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

Το τραγούδι κυκλοφορεί με την μορφή του βίντεο κλιπ από το επίσημο κανάλι του Δημήτρη Περιπάνου στο Youtube και επίσης είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα (iTunes, Spotify κλπ) για αγορά και ακρόαση.

«Γιορτάζω απόψε τον καινούριο εαυτό μου, γιορτάζω απόψε πίνω για τον χωρισμό μου….» μας λέει ο Δημήτρης Περιπάνος στο ολοκαίνουριο τραγούδι του, το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε από τα παρακάτω ψηφιακά καταστήματα:

▶ http://apple.co/2d8WMYs
▶ http://bit.ly/2dgMrNt
▶ http://bit.ly/2dxeGSt
▶ http://bit.ly/2dlUpBl

Δείτε το Movie εδώ:

Βρείτε μας στο Facebook

(function(d, s, id)
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Ράδιο Μελωδία 102,4 (www.radiomelodia.gr)

The post Δημήτρης Περιπάνος – Γιορτάζω απόψε | movie showed up initially on Μελωδία 102.4.Supply link