«Εγωίστρια & άπληστη»: Η Adele εξοργίζει τους θαυμαστές της“Μηδενικό εργασιακό ήθος!” Αυτό ήταν ένα από τα πολλά σχόλια που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο μετά την ανακοίνωση της Αdele ότι ακυρώνει τις δύο τελευταίες συναυλίες της στην πατρίδα της, το Λονδίνο εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στις φωνητικές της χορδές.


H τραγουδίστρια του Someone Like You μπορεί να δεσμεύτηκε ότι θα επιστραφεί το κόστος των εισιτηρίων ωστόσο πολλοί θαυμαστές της την κατηγορούν για αντιεπαγγελματισμό και αδιαφορία προς το πρόσωπο τους καθώς μπορεί μεν να αποζημιωθούν για τα εισιτήρια των ακυρωμένων συναυλιών, όχι όμως και για τα ξενοδοχεία ή τα αεροπορικά κόστη που ξόδεψαν για να την απολαύσουν -εάν και εφόσον η Adele δεν ακύρωνε τις εμφανίσεις της.

“Adele, συγχαρητήρια που μας απογοήτευσες όλους. Την επόμενη φορά μην είσαι τόσο άπληστη και εγωίστρια και φρόντισε να έχεις λιγότερες ημερομηνίες εμφανίσεων ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου” έγραψε άλλος χρήστης.

“Θα πληρώσει και τα εισιτήρια των τρένων; Τα δωμάτια των ξενοδοχείων; Έχει βγάλει εκατομμύρια από όλους εμάς. Νομίζω θα πρέπει να το ανταποδώσει” πρόσθεσε.

Στον αντίποδα άλλοι θαυμαστές της 29χρονης ντίβας της μουσικής σκηνής ξεκίνησαν την καμπάνια #SingForAdele. “@Adele ακόμη και αν δεν μπορείς να τραγουδήσεις θα το κάνουμε εμείς για σένα” γράφουν.

Η 29χρονη επρόκειτο να ολοκληρώσει την παγκόσμια περιοδεία της το Σαββατοκύριακο στη διάρκεια της οποίας έδωσε 121 συναυλίες.

“Δεν ξέρω από πού να αρχίσω” έγραψε σε ένα πληθωρικό μήνυμά της στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Παρασκευής.” Οι δύο τελευταίες βραδιές στο Γουέμπλεϊ ήταν οι μεγαλύτερες και οι καλύτερες συναυλίες της ζωής μου”. “Το να πω ότι μου έχει ραγίσει η καρδιά θα ήταν λίγο” πρόσθεσε.

via 

The post «Εγωίστρια & άπληστη»: Η Adele εξοργίζει τους θαυμαστές της appeared first on Mad TV.Source link