Η Britney Spears συγκινεί – συγκέντρωσε 1 εκ. δολάρια για τον παιδικό καρκίνοΗ πιο σημαντική στιγμή της  καριέρας της, όπως την χαρακτηρίζει και η ίδια η Britney Spears, αφού κατάφερε να συγκέντρωσει 1 εκ δολάρια για την ενίσχυση ιδρύματος που ασχολείται με τον παιδικό καρκίνο.


Η ποπ τραγουδίστρια κατάφερε και συγκέντρωσε αυτό το ποσό από δωρεές και από τις πωλήσεις εισιτηρίων για το show «Piece Of Me» που παρουσιάζει στο Λας Βέγκας.  Τα χρήματα βοήθησαν να κατασκευαστεί το «Britney Spears Campus», που συνδυάζει περισσότερες από 45 παιδιατρικές και ενήλικες υπηρεσίες.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχω κάνει στην καριέρα μου, για τα οποία είμαι υπερήφανη, αλλά για τίποτα περισσότερο από αυτό», ανέφερε η Britney Spears σε δήλωσή της.

«Το ότι ήμουν σε θέση να χρησιμοποιήσω το όνομα μου για να αυξήσω τα χρήματα ώστε να χτιστεί αυτή η απίστευτη εγκατάσταση, για να βοηθήσω τα άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους όταν το χρειάζονται, όχι μόνο φέρνει πολλά δάκρυα στα μάτια μου, αλλά πραγματικά φέρνει τεράστια σημασία σε αυτό καταπληκτικό ταξίδι στο οποίο βρίσκομαι.»

 

The post Η Britney Spears συγκινεί – συγκέντρωσε 1 εκ. δολάρια για τον παιδικό καρκίνο appeared first on Mad TV.Source link