Κώστας Δόξας & Γιάννης Κρητικός – successful Day | Νέο τραγούδι


Κώστας Δόξας & Γιάννης Κρητικός - Pleased Day

Κώστας Δόξας & Γιάννης Κρητικός – successful Day | Νέο τραγούδι

Μετά την περυσινή επιτυχία του «Happy Day» και στην…δισκογραφία με το περίφημο τραγούδι του Καιρού της Ελένης Τσολάκη, η Spin reports -μετά από παρότρυνση των υπεύθυνων της επιτυχημένης εκπομπής του ALPHA- αποφάσισε να το φρεσκάρει, προσθέτοντας στην τρέλα του Κώστα Δόξα, λίγο από…κρητική λύρα.

Και τι καλύτερο από τον Γιάννη Κρητικό, τον νικητή του φετινού «YOUR FACE LOOKS FAMILIAR», ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας, που έχει μεγάλα σχέδια για το συγκεκριμένο δίδυμο.

Έτσι, λοιπόν, με το ανανεωμένο τραγούδι του Καιρού, η Spin reports αποκαλύπτει και τα σχέδια που έχει για το νέο καλλιτεχνικό δίδυμο που αναμένεται να δώσει ΠΟΛΛΗ τρέλα με τα τραγούδια και τις live εμφανίσεις του. Κώστας Δόξας και Γιάννης Κρητικός, δύο ιδιαίτεροι τραγουδιστές, δύο ιδιαίτεροι performers , που έχουν δέσει απίστευτα κάτι που φαίνεται από τις πρώτες τους πρόβες.

Έρχεται ντουέτο και πολλές εμφανίσεις, αλλά ο προπομπός αυτής της συνεργασίας, είναι το νέο τραγούδι του Καιρού του SUCCESSFUL DAY! Από την πρώτη ημέρα προβολής του στον ALPHA αλλά και το youtube αγαπήθηκε πολύ, όπως άλλωστε είχε γίνει και με την περυσινή του έκδοση!

Τους στίχους και τη μουσική υπογράφουν ο Κωνσταντίνος Παντζής και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Βρείτε μας στο Facebook

(function(d, s, id)
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Ράδιο Μελωδία 102,4 (www.radiomelodia.gr)

The post Κώστας Δόξας & Γιάννης Κρητικός – successful Day | Νέο τραγούδι appeared first on Μελωδία 102.4.Supply link