Οι καλλιτεχνες των MAD VMA 2016 λένε το δικό τους My Music! My story! στο Athens Metro MallMAD_VMA_HEADER AMM

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, μια εβδομάδα έχει μείνει για τα φετινά MAD VMA 2016 by Coca Cola andViva Wallet και το φετινό motto των βραβείων είναι My musical My tale!


Η δικές σας μουσικές ιστορίες είναι πια hot topic και το MAD μαζί με το Athens Metro Mall έχουν ετοιμάσει για όλους εσάς τους φανατικούς της μουσικής, μια εβδομάδα γεμάτη από My musical My tale. Τι ενοούμε ακριβώς;;;

Από σήμερα Τρίτη και μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου από τις 17:00 ως τις 20:00, στο Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες υποψήφιοι στα MAD VMA 2016by Coca Cola and Viva Wallet θα έρθουν και θα μοιραστούν μαζί μας ζωντανά, τo δικό τους My MusicMy tale, στον αέρα του MAD broadcast 106,2!

Συντονιστείτε στις σελίδες του MAD broadcast 106,2 και τουAthens Metro Mall στο Facebοok για να μάθετε όλες τις καυτές πληροφορίες και να είστε εκεί, στο Athens Metro Mall για να γνωρίσετε από κοντά τα αγαπημένα σας αστέρια, να μιλήσετε και να φωτογραφηθείτε μαζί τους, λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη βραδιά!

FB_POST_VMA_ATHENS METRO MALL LIST 03 Α FB_POST_VMA_ATHENS METRO MALL LIST 03 ΒResource website link