Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλει η επόμενη επιτυχία του να είναι… δικό σου τραγούδι!Κωνσταντίνος Αργυρός θέλει η επόμενη επιτυχία του να είναι...ένα δικό σου demo!

Δεν είναι “Ψέματα”. Ο Κωνστανίνος Αργυρός θέλει τα τραγούδια σου!

Γράφεις μουσική ή στίχους; Στείλε το demo σου στον Κωσταντίνο Αργυρό και ίσως η επόμενη επιτυχία του να φέρει τη δική σου υπογραφή.

Η ανεπανάληπτη επιτυχία που σημείωσαν τα “Ξημερώματα”, παραμένοντας επί 15 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του ελληνικού Airplay Chart και άλλες εφτά συνεχείς εβδομάδες στην πρώτη θέση της μικτής κατάταξης, δεν είναι “Ψέματα”.

Σε μία από τις πιο ώριμες καλλιτεχνικά περιόδους της καριέρας του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας παρουσιάζει την νέα του επιτυχία με τίτλο ‘Ψέματα”, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει ότι είναι ένας από τους επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του. Τα «Ψέματα» έχουν ξεπεράσει τις 6.000.000 προβολές στο YouTube  και ανεβαίνουν γρήγορα στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις. Η μουσική είναι του Γιάννη Πετρίδη και οι στίχοι των Νίκου Καλογερά, Νίκου Δούρου και Γιάννη Πετρίδη.

Τώρα όμως, ο Κωνσταντίνος Αργυρός σου δίνει τη δυνατότητα να υπογράψεις ΕΣΥ την επόμενη επιτυχία του.

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις;

Δες στην επόμενη σελίδα.

The post Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλει η επόμενη επιτυχία του να είναι… δικό σου τραγούδι! appeared first on Mad TV.Source link