Ο Hovig εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2017


Hovig Eurovision

Ο Hovig εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2017

Είναι πλέον επίσημο. Ο Hovig Demirjan θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Ενώ αρχικά ακουγόταν πως ο Λούκας Γιώρκας θα εκπροσωπήσει την μεγαλόνησο, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει επάξια και την Ελλάδα στην Eurovision 2011 καταλαμβάνοντας στον τελικό την 7η θέση.

Στην συνέχεια οι φήμες στράφηκαν στον νικητή του 4ου κύκλου του X-Factor Ανδρέα Λέοντα, ο οποίος πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το 1ο του single με τίτλο “Πρώτος ρόλος“.

Ακόμα και το όνομα της Χάρις Σάββα ακούστηκε, η οποία ήταν πέρσι υποψήφια στον Κυπριακό τελικό μαζί με τον Νέαρχο Ευαγγέλου.

Σήμερα το ΡΙΚ επιβεβαίωσε τη φήμη. Το τραγούδι, το οποίο θα ηχογραφηθεί στη Σουηδία, θα γράψει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Thomas G:son (υπεύθυνος -μεταξύ άλλων- για το Euphoria, αλλά και για τη συμμετοχή των Minus One) ενώ τις χορογραφίες θα αναλάβει η Χάρις Σάββα (υποψήφια πέρυσι μαζί με τον Νέαρχο Ευαγγέλου).

Η Κύπρος είναι η πρώτη χώρα που γνωστοποίησε τον εκπρόσωπό της στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Για την ιστορία, ο Hovig προσπάθησε άλλες 2 φορές να εκπροσωπήσει την Κύπρο, μια φορά το 2010 με το τραγούδι “Goodbye” όπου και κατέλαβε την 2η θέση στον Εθνικό τελικό και το 2015 με το κομμάτι “Stone in a river” όπου κατετάγει 4ος.

Βρείτε μας στο Facebook

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Ράδιο Μελωδία 102,4 (www.radiomelodia.gr)

The post Ο Hovig εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2017 appeared first on Μελωδία 102.4.Source link