Ο Justin Bieber ξεσπάει για τα μουσικά βραβείαJustin-Bieber-at-the-Billboard-awards-main

Ο Justin καταγγέλει την «ψευτιά» των βραβείων στο Instagram


Παρότι κέρδισε δύο βραβεία στα Billboard Music Awards, ο Justin φαινόταν κακόκεφος και διόλου ενθουσιασμένος το βράδυ της Κυριακής.

Φυσικά το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τους fans του, που έσπευσαν να τον «κράξουν» λέγοντας πως βαριόταν καθ” όλη τη διάρκεια της τελετής και των performances κάποιων καλλιτεχνών, όπως της Pink.

Εννοείται πως ο καλλιτέχνης δεν άφησε τις κριτικές να περάσουν ασχολίαστες και για άλλη μια φορά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μέσω του account του στο Instagram.

Billboard-Music-Awards

Κάποιοι ζητούν στον ρόλο του James Bond στην επόμενη ταινία να είναι γυναίκα

Μεταξύ άλλων έγραψε: «Δεν ξέρω τι να σκεφτώ για τα βραβεία. Με καμία ασέβεια σε όσους παραβρίσκονται σε οποιαδήποτε βραβεία και στους ανθρώπους που τα διοργανώνουν. Μόνο αγάπη αισθάνομαι για εσάς και για την στήριξη που μου δίνετε. Αλλά δε νιώθω καλά όταν βρίσκομαι σε αυτά, ούτε μετά το τέλος τους.»

Ο 22-χρονος σταρ συνέχισε: «Προσπαθώ να το βλέπω σαν μια γιορτή αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να αισθάνομαι πως κρίνομαι και βαθμολογούμαι για την performance μου.»

«Πολλοί από το κοινό στα βραβεία φαίνεται να ανησυχούν για το πόσο θα τους τραβήξει η κάμερα και με ποιους μπορούν να κάνουν δημόσιες σχέσεις

«Όταν κάνω ένα κανονικό show νιώθω πως ο κόσμος είναι εκεί για τους σωστούς λόγους και για να περάσει καλά. Αλλά αυτές οι τελετές βραβείων μου φαίνονται τόσο κενές

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα.
Source link