Πρεμιέρα Θεοδωρίδου – Ασλανίδου στην Ιερά Οδό


 

Πρεμιέρα Θεοδωρίδου – Ασλανίδου στην Ιερά Οδό

H Ιερά Οδός επέστρεψε για ακόμα έναν χειμώνα με την πιο λαμπερή πρεμιέρα στην Αθήνα! Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Παπαδόπουλος έδωσαν το πρώτο του μουσικό ραντεβού το βράδυ της Παρασκευής, 27 Οκτωβρίου, και έκαναν ένα λαμπερό ξεκίνημα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Η αγαπημένη τραγουδίστριας μπήκε στο τιμόνι του προγράμματος του δημοφιλούς κέντρου ύστερα από, σχεδόν, μια δεκαετία και έφερε τα πάνω κάτω στη διασκέδαση και πάλι! Φρέσκια, ανανεωμένη και λαμπερή και έχοντας στις αποσκευές, εκτός από τις διαχρονικές της επιτυχίες και την τελευταία της κυκλοφορία «Σ’ Αγαπάω Μ’ Ακούς», ένα μοναδικό ντουέτο με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ανέβηκε στην πίστα και έκανε το κέφι το χτυπήσει κόκκινο, όπως και τα άλλα δύο μέλη του σχήματος.

Ανάμεσα στα highlights της βραδιάς, αναμφίβολα, ήταν και η στιγμή της βραδιάς όπου οι 3 καλλιτέχνες ανέβηκαν μαζί στην πίστα και ξεσήκωσαν για τα καλά το κοινό! Η χημεία μεταξύ τους είναι εμφανής, όπως και με την πίστα και το κέντρο. Άλλωστε, οι δύο κυρίες του σχήματος έχουν βρεθεί ξανά στην εν λόγω πίστα. Η Νατάσα Θεοδωρίσου ανέβηκε σε αυτή τη σεζόν 2005-06 και η Μελίνα Ασλανίδου ακριβώς μια δεκαετία μετά, τη σεζόν 2015-16. Και οι δύο συνόδευσαν τον ίδιο καλλιτέχνη: τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο από τον οποίο παρέλαβαν και τη σκυτάλη, αφού ήταν ο τελευταίος που ανέβηκε στην πίστα αυτή, μαζί με την Ελένη Βιάλη, την περασμένη σεζόν. Μια συνεργασία που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στη διασκέδαση της πόλης, όπως ακριβώς αναμένεται να κάνει και το φετινό σχήμα.

Πρεμιέρα Θεοδωρίδου – Ασλανίδου στην Ιερά Οδό

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανεβαίνουν στην πίστα του κέντρου και παρουσιάζουν ένα από τα πιο δυναμικά προγράμματα της φετινής σεζόν! Οι τρεις τους δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και τη συνεργασία τους και το φετινό καλοκαίρι, αφού χάρισαν στο κοινό τους μια σειρά συναυλιών που φυσικά αγκαλιάστηκε και η συνεχεία δεν θα μπορούσε να μη δοθεί και σε πίστα. Την Παρασκευή η αρχή έγινε, μέσα από τη σαρωτική αυτή πρεμιέρα, και πλέον κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι τρεις καλλιτέχνες θα μας κρατούν την καλύτερη και πιο ανεβαστική συντροφιά στην αθηναϊκή διασκέδαση μέχρι τον Ιανουάριο όπου αναμένεται και το τέλος των εμφανίσεων τους για να αναλάβει τη σκυτάλη το επόμενο δυναμικό σχήμα: Βασίλης Καρράς, Καίτη Γαρμπή και Χρήστος Μενιδιάτης. Μέχρι τότε, μια μοναδική σεζόν μας περιμένει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια του σχήματος της Ιεράς Οδού, για δεύτερη φορά στην πορεία της!

Βρείτε μας στο Facebook

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Ράδιο Μελωδία 102,4 (www.radiomelodia.gr)

The post Πρεμιέρα Θεοδωρίδου – Ασλανίδου στην Ιερά Οδό appeared first on Μελωδία 102.4.Source link