Το θρυλικό Bohemian Rhapsody των Queen τραγουδούν 65.000 άνθρωποι! Δείτε πως έγινε αυτό!Το λες και λίγο δύσκολο να μαζέψεις 65.000 ανθρώπους και να τραγουδήσουν όλοι μαζί. Αυτό συνέβη στο Χάιν παρκ του Λονδίνου πρίν από μερικές μέρες.

Το θρυλικό Bohemian Rhapsody των Queen στο Χάιντ Πάρκ του Λονδίνου τραγούδησαν οι fan των Green Day συνθέτοντας μια μαγευτική εικόνα.

Λίγο πριν οι Green Day ανέβουν στη σκηνή κατά τη διάρκεια του British Summer Time Hyde Park. Τότε ακούστηκε από τα μεγάφωνα ο «ύμνος» του Freddie Mercury. Δεν άργησε φυσικά αυτό να παρασύρει τους περίπου 65.000 θεατές που άρχισαν να τραγουδούν όλοι μαζί με μια φωνή…

 Το συγκρότημα μαγνητοσκόπησε το μεγαλειώδες θέαμα πίσω από τη σκηνή και μοιράστηκε το βίντεο στο κανάλι του στο youtube. Κι ήταν οι ίδιοι οι Queen που έκαναν share το βίντεο αναφέροντας: “Εντελώς μαγευτικό… Χαιρετούμε τους fan των green Day!”

The post Το θρυλικό Bohemian Rhapsody των Queen τραγουδούν 65.000 άνθρωποι! Δείτε πως έγινε αυτό! appeared first on Mad TV.Source link