Φάνης Διαθεσόπουλος – Πρόσωπα Διπλά | Νέο CD


Φάνης Διαθεσόπουλος - Πρόσωπα Διπλά

Φάνης Διαθεσόπουλος – Πρόσωπα Διπλά | Νέο CD

H πρώτη δισκογραφική απόπειρα του Φάνη Διαθεσόπουλου ο δίσκος ¨Πρόσωπα Διπλά¨ είναι το αποτέλεσμα της μουσικής συνάντησης του Φάνη Διαθεσόπουλου με τον Χριστόφορο Κροκίδη.

Ο δίσκος περιλαμβάνει έξι τραγούδια. Τέσσερα από αυτά είναι σε μουσική και στίχους του Φάνη Διαθεσόπουλου (Πρόσωπα Διπλά, Μία ακόμη ιστορία, Σαν τη σκιά μου, Σαν Φιλμάκι) και δύο είναι διασκευές τραγουδιών του Χριστόφορου Κροκίδη το «Από πού κοιτάς» (Δίσκος: Με τα μάτια κλειστά 2011) σε μουσική του Χριστόφορου Κροκίδη και στίχους της Βασιλικής Μόφορη και το «Karim – Karim» (Δίσκος: Φύλακας των σκουπιδιών 2002) σε μουσική του Χριστόφορου Κροκίδη και στίχους του Απόστολου Μπουλασίκη.

Ο Φάνης Διαθεσόπουλος, γεννημένος το 1984, ξεκινά τα μουσικά του βήματα το 2004 με τη δημιουργία του συγκροτήματος «Ανεύθυνοι…εταιρεία». Ως κιθαρίστας και βασικός τραγουδιστής, οργανώνει και συμμετέχει σε ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα και στην επαρχία μέχρι και το 2014. Το 2012 συναντιέται με τον Χριστόφορο Κροκίδη, του οποίου η μουσική διαδρομή δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.. Ξεκινώντας την μουσική του πορεία τη δεκαετία του ’70 υπογράφει ως δημιουργός πολλές επιτυχίες της ροκ σκηνής κι όχι μόνο.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες και επί 15 χρόνια υπήρξε κιθαρίστας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, συνθέτοντας και ενορχηστρώνοντας πολλές από τις επιτυχίες του ( Χρόνια πολλά, Οδός Ελλήνων, Αντέχω κ.α.).

Κάπως έτσι λοιπόν φτάνουμε στο 2016 όπου τα “Πρόσωπα Διπλά” κάνουν την εμφάνισή τους ..

Βρείτε μας στο Facebook

(function(d, s, id)
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Ράδιο Μελωδία 102,4 (www.radiomelodia.gr)

The post Φάνης Διαθεσόπουλος – Πρόσωπα Διπλά | Νέο CD showed up first on Μελωδία 102.4.Resource website link