Χρήστος Παυλάκης & WhyMe – Φύγαμε Για Πάρο | Video Clip


Χρήστος Παυλάκης & WhyMe – Φύγαμε Για Πάρο | Video Clip

Χρήστος Παυλάκης & WhyMe συνεργάζονται για πρώτη φορά και δημιουργούν Φύγαμε για Πάρο το απόλυτα καλοκαιρινό τραγούδι που μας ταξιδεύει κατευθείαν στον νησί της Πάρου.

Την Μουσική σύνθεση του τραγουδιού έχουν αναλάβει ο ανερχόμενος μουσικός παραγωγός Ανδρέας Καραγιώργος και η Λίνα Μπασέα η οποία μαζί με τον WhyMe έχουν επιμεληθεί και τους στίχους του τραγουδιού !!

Το βίντεο κλίπ έχει γυριστεί εξ’ολοκλήρου στο πανέμορφο νησί της Πάρου, την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τάκης Θωμαϊδης και την επιμέλεια του ο Δημήτρης Δαλάκος.

Ο Χρήστος Παυλάκης μας συστήθηκε το 2015 ξεκινώντας την δισκογραφική του καριέρα με ένα ακρως κεφάτο ,χορευτικό κομμάτι ,με τίτλο ¨Οτι Εχω¨ ,σε στίχους και μουσική Νίκου Σελλά ,το οποίο κέρδισε τις καρδιές του νεανικού κοινού.

Προς τα τέλη του 2015, ο τραγουδιστής βρέθηκε σε συναυλία της Μadonna στην Πράγα, της οποίας και κέρδισε την προσοχή,όπου και τον ανέβασε στη σκηνή και χόρεψαν μαζί. Το video είχε γίνει viral σε όλα τα δημοσιογραφικά blogs και όχι μόνο!

Στην συνέχεια εντάσσεται στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας HEAVEN MUSIC και ακολουθούν τρείς δισκογραφικές δουλειές με τίτλους ¨Θα Γιορτάζω¨, ¨Αλήθεια ή Ψέμα¨ & ¨Μόνος τα Σπάω¨.

O WhyMe πρωτοεμφανίστηκε στην δισκογραφία το 2015 μέσα από την Heaven Music με το τραγούδι ¨Μέσα σε όνειρα¨ και από τότε συνεχίζει με κάθε του συνεργασία και κυκλοφορία να βγάζει φρέσκο και νεανικό ήχο !!! Επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ να μας ταξιδέψει κατευθείαν στον νησί που μεγάλωσε και έζησε τα παιδικά του χρόνια, την Πάρο !!

Δείτε το Video Clip:

Βρείτε μας στο Facebook

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Ράδιο Μελωδία 102,4 (www.radiomelodia.gr)

The post Χρήστος Παυλάκης & WhyMe – Φύγαμε Για Πάρο | Video Clip appeared first on Μελωδία 102.4.Source link