Ακρωτηρι Club Τηλ.210.409.5700 Akrotiri Club

Ακρωτηρι Club Τηλ.210.409.5700 Akrotiri Club


Το Ακρωτηρι club υποδεχεται το καλοκαιρι του 2016 με εκπληξεις! Τηλεφωνο Κρατησεων Τηλ.210.409.5700
http://www.epikoinonia-arg.gr/

ΑΚΡΩΤΗΡΙ
To ακρωτηρι club είναι ένα πασίγνωστος χώρος σε μια ιδανική παραθαλάσσια τοποθεσία της Γλυφάδας, ο οποίος εδώ και δεκαπέντε χρόνια περίπου έχει προσφέρει και συνεχίζει με εμπειρία να προσφέρει στους πελάτες του, πολύ ψαγμένους και ποικίλους τρόπους διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Το Akrotiri Club είναι ένα πασίγνωστο και έγκυρο όνομα στη λίστα της Αθηναικής νύχτας, έχει παρουσιάσει στο κοινό πολλά
αγαπημένα ονόματα καταξιωμένων καλλιτεχνών και κάθε επιλογή συνεργασίας του αποτελεί παράδειγμα και εγκρίνεται στην πλειοψηφία
από τις παρέες που έρχονται να περάσουν μια όμορφη νύχτα, με ποιοτικές επιλογές στον όμορφο χώρο του.

Το ακρωτηρι είναι επίσης μια επιχείρηση που έχει για στάνταρ μέλημά της, την εξυπηρέτηση των πελατών με σωστές επιλογές προσωπικού
Δεν είναι τυχαίο πως τι ακρωτηρι club είναι το δημοφιλέστερο, τουλάχιστον σε όλη την παραλιακή της Αθήνας, αλλά και γενικά σε όλη την Αθήνα, γι’ αυτό αποτελεί στο είδος αυτών των μαγαζιών μια σταθερή αξία πλέον, αλλά και σημείο αναφοράς και μίμησης.
Το ακρωτήρι club είναι πρωταγωνιστής, κλέβοντας την παράσταση από παρόμοιους χώρους. Κι’αυτό το καλοκαίρι του 2016 το ακρωτηρι clubθα φιλοξενήσει λαμπερά ονόματα καλλιτεχνών, όπως του Σάκη Ρουβά, του Διονύση Σκοινά και άλλων γνωστών και καταξιωμένων καλλιτεχνών, από τα πρώτα ονόματα στη συνείδηση του δικού του κοινού. Ηδη το στοίχημα το κέρδισε και μας περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

#ΑκρωτηριClub
#AkrotiriClub