ΘΕΑ ΒΑΝΔΗ ΧΟΛΙΔΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.409.5700 ΘΕΑ ΒΑΝΔΗ ΧΟΛΙΔΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΘΕΑ ΒΑΝΔΗ ΧΟΛΙΔΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.409.5700 ΘΕΑ ΒΑΝΔΗ ΧΟΛΙΔΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ


Θέα Βανδή Χολίδης καλοκαίρι 2016.Τηλεφωνο κρατησεων 210.409.5700 και πληροφοριες για τιμη φιαλης. φιαληςhttp://www.epikoinonia-arg.gr/
https://www.youtube.com/channel/UC8DzVIqzsPgkkR7xJLqWveA

Η Δεσποινα Βανδη με τις φωτεινές της εμφανισεις, θα μας τραγουδαει δικά της τραγούδια που γνωρίζουμε, που σιγοτραγουδάμε σε προσωπικές μας φάσεις και που στις πιστες με τις εμφανισεις της μας τις δίνει ξανά διαφορετικά σαν κάτι καινούργιο αλλά και σαν κάτι γνωστό και οικείο από τα δικά μας. Τόσα χρόνια στην πετυχημένη καρριέρα της, αλλά και στις νυχτερινές πιστες διασκεδασης, εκεί που φαίνονται ζωντανά οι καλλιτέχνες για να μας αποδείξουν άλλη μια φορά την αξία της κάθε επιτυχίας τους και για να δικαιώσουν για άλλη μια φορά τη αγάπη που έχουν εισπράξει. Η Vandi στις emfaniseis της, κάθε φορά μας το βεβαιώνει πως τίποτα δε γίνεται από μόνο του και πως δίκαια έχει καταξιωθεί τόσα χρόνια στη συνείδηση του κοινού, γι’ αυτό και κάθε φορά μας τραγουδαει μέσα από την καρδιά της, γι’ αυτό και τη νιώθουν οι θαυμάστριες και οι θαυμαστές της τόσο ξεχωριστή αλλά και τόσο οικεία συγχρόνως.

θεα
θεα Live
Thea Live
θεα τηλεφωνο κρατησεων
θεα τηλεφωνο
θεα τιμες
θεα τιμη φιαλης
θεα τιμη μπουκαλι
θεα τιμη
θεα φοιτητικες τιμες
θεα live
θεα live αθηνα
θεα μπουζουκια
θεα μπουζουκια 2016
θεα μπουζουκια αθηνα
θεα μπουζουκια athens
θεα μουσικη σκηνη

Ο Χρήστος Χολιδης, ένας νέος καλλιτέχνης που αγαπήθηκε κι’ αυτός από το κοινό ,αφού πριν είχε ασχοληθεί με το μπάσκετ και μετά με το μόντελινγκ και αφού εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, άρχισε τη διαδρομή του, έχοντας κι’ αυτός το χάρισμα της όμορφης φωνής του, από κάποια μπουζούκια σε πίστες της
όμορφης Θεσσαλονίκης και σιγά σιγά το κοινό τον αγάπησε και τον ακολουθά πιστά στις εμφανίσεις του και αυτό θα γίνει και το καλοκαίρι του 2016 στην πίστα του ΘΕΑ που θα είναι παρέα με τον Δεσποινα Βανδη.

THEA ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016
Το THEA είναι από τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης που έχουν κατακτήσει τα πρωτεία με την αξία του, έχοντας παρουσιάσει τους πιο αξιόλογους καλλιτέχνες του ελληνικού τραγουδιού γι’ αυτό και έχει επιτυχία και απολαμβάνει την προτίμηση του κόσμου.

Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να παρακολουθήσετε ενα άλλο απο τα βίντεο μας : https://www.youtube.com/watch?v=Ff5pFcA7zyE

Συνδεθείτε Μαζί Μας Στο :

https://www.facebook.com/people/Epiko…

https://twitter.com/EpikoinoniaArg

https://www.linkedin.com/in/epikoinon…

https://plus.google.com/1036804600363…

Epikoinonia-Arg
Δημητριου Σουτσου 48 Αμπελοκηποι Athens 11521
21 0409 5700
http://www.epikoinonia-arg.gr/

#ΘεαΒανδηΧολιδης2016
#Θεα Βανδη Χολιδης
#TheaVandiHolidis