ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ – “ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ”, ΑLPHA TV – 08/07/12 (FULL Episode) -HD-H ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ “ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ” by Christos Nantis Fannatic! (ΟΛΟΚΛΗΡΗ H ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ “HD”)
Το προφίλ μου στο Facebook: https://www.facebook.com/christos.nantisfannaticC

Τracklist:
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ,ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η ερμηνεύτρια μέσα από την εκπομπή “Μες στην καλή χαρά”, το θεατρικό έργο “Δαίμονες”, το οποίο πραγματοποίησε τεράστια επιτυχία όταν ανέβηκε για πρώτη φορά πριν 20 χρόνια και αποτέλεσε την πρώτη υποκριτική προσπάθεια της Άννας, επιστρέφει και πάλι. Αυτή τη φορά η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, θα το παρουσιάσουν στο Παλλάς με ανανεωμένο θίασο τον Μάρτιο του 2013, όπως είπε η ίδια.

Σημείωσε μάλιστα, ότι δεν αναμένεται να αλλάξει το περιεχόμενο του έργου, ούτε οι ενορχηστρώσεις των τραγουδιών, καθώς όπως είπε η Άννα “Το κοινό μας ζητά να παραμείνουν τα τραγούδια ίδια”.

Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι auditions, ενώ από αρχές του νέου έτους θα αρχίσουν οι πρόβες με σκοπό τον Μάρτιο να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα. Η Άννα δήλωσε πολύ συγκινημένη γι’ αυτό της το εγχείρημα και πιστεύει ότι αυτό είναι κάτι που ήθελε πολύ και η ίδια αλλά και όλοι οι θαυμαστές της.

(Απο το προσωπικό μου ψηφιακό αρχείο…Christos Nantis Fannatic!)

source