ΔΑΙΜΟΝΕΣ “H Rock Opera του Νίκου Καρβέλα με την Άννα Βίσση” (Αττικόν – 1991) [FULL Concert]ΔΑΙΜΟΝΕΣ – ROCK OPERA του Νίκου Καρβέλα ,με την ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ (ΘΕΑΤΡΟ “ΑΤΤΙΚΟΝ” 1991-92) -ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ,EXCLUSIVE by Christos Nantis!

Το προφίλ μου στο Facebook: https://www.facebook.com/christos.nantisfannaticC

Οι «Δαίμονες» παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία τη σεζόν 1991 / 1992 στο «Αττικόν» σε μουσική διεύθυνση Μιχάλη Ροζάκη, σκηνοθεσία Ρότζερ Ουίλιαμς και με τους Τζων Μοδινό που αργότερα τον αντικατέστησε ο Γιώργος Μούτσιος , Γιάννη Σαμσιάρη και Μπέσσυ Μάλφα, μεταξύ άλλων, πλάι στην Άννα Βίσση.

[Μετά από 22 χρόνια η μεγαλύτερη θεατρική επιτυχία της Άννα Βίσση επιστρέφει στο Παλλάς!

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η ερμηνεύτρια μέσα από την εκπομπή “Μες στην καλή χαρά”, το θεατρικό έργο “Δαίμονες”, το οποίο πραγματοποίησε τεράστια επιτυχία όταν ανέβηκε για πρώτη φορά πριν 20 χρόνια και αποτέλεσε την πρώτη υποκριτική προσπάθεια της Άννας, επιστρέφει και πάλι. Αυτή τη φορά η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, θα το παρουσιάσουν στο Παλλάς με ανανεωμένο θίασο τον Μάρτιο του 2013, όπως είπε η ίδια.

Σημείωσε μάλιστα, ότι δεν αναμένεται να αλλάξει το περιεχόμενο του έργου, ούτε οι ενορχηστρώσεις των τραγουδιών, καθώς όπως είπε η Άννα “Το κοινό μας ζητά να παραμείνουν τα τραγούδια ίδια”.

Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι auditions, ενώ από αρχές του νέου έτους θα αρχίσουν οι πρόβες με σκοπό τον Μάρτιο να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα. Η Άννα δήλωσε πολύ συγκινημένη γι’ αυτό της το εγχείρημα και πιστεύει ότι αυτό είναι κάτι που ήθελε πολύ και η ίδια αλλά και όλοι οι θαυμαστές της.]

(Απο το προσωπικό μου ψηφιακό αρχείο…Christos Nantis Fannatic!)

source